werkwijze

Hoe werkt Hulp voor baasje?

Kennismaking
Voordat we starten met de training, vindt er altijd een vrijblijvende persoonlijke kennismaking plaats met u en uw hond(en). In dit eerste gesprek bekijken we uw specifieke situatie en wat u en uw hond graag willen leren. Is er van beide kanten een goed gevoel, dan wordt de afspraak gemaakt voor het eerste consult.

Eerste consult (intake)

Tijdens het eerste consult staat het kennismaken met uw hond centraal. Samen zullen we met uw hond allerhande situaties ondergaan. Zo kan ik het meest zuiver het gedrag en het karakter van uw hond in kaart brengen, als ook uw verstandhouding met de hond. Na afloop bespreken we de bevindingen en bepalen we het plan van aanpak voor de komende consults.

Vervolgconsults

De vervolgconsults zijn geheel op maat, afhankelijk van uw doelstellingen. Van basis gehoorzaamheid bij pups, tot complexe problematiek met volwassen honden, ik bied u de tools om het gedrag van uw hond snel en effectief te kunnen verbeteren. De consults vinden plaats in uw eigen omgeving. Afhankelijk van de doelstellingen en/of problematiek, kan dit in of rondom het huis, in de wijk, in het park of wellicht zelfs in de auto zijn. Hier doen we oefeningen die speciaal voor u en uw hond zijn bedacht en aangepast. Omdat we 1 op 1, in uw eigen omgeving trainen, is resultaat snel geboekt.

Langlopende trajecten

Soms is er behoefte aan begeleiding gedurende een langere periode. Speciaal hiervoor is het mogelijk om een strippenkaart te kopen voor 10 of 20 korte trainingen (45 minuten) tegen gereduceerd tarief. Zie ook het dienstenaanbod, of de tarieven.