Welkom bij Hulp voor baasje. Het juiste adres voor effectieve hondentraining in uw eigen omgeving! Met Hulp voor baasje ben ik er voor een ieder die in een gewone cursus de fit met de dagelijkse praktijk mist en/of tegen gedragsproblemen aanloopt die net een stap verder gaan dan op te lossen is door een ‘hondencursus’ te volgen.

Werkwijze

Voordat we starten met de training, vindt er altijd een vrijblijvende persoonlijke kennismaking plaats met u en uw hond(en), waarbij ik goed kijk naar uw specifieke situatie en we samen bespreken wat u en uw hond graag willen leren.

Diensten

Alle trainingen zijn maatwerk op basis van problematiek en doelstellingen. Zo kan het voorkomen dat ik u in 1 consult al voldoende handvatten kan geven.

U bent bij Hulp4baasje aan het goede adres voor o.a. socialisatie, trekken aan de lijn, agressie en de basis gehoorzaamheid (zit, blijf, af, hier) nodig voor wandelingen met de hondenuitlaatservice.

Tarieven

  • Priveconsult van 1 uur : € 35,-
  • Extra hond(en) €10,- per les

Bovenstaande prijzen zijn exclusief km vergoeding van € 0,30 per km. Niet van toepassing voor klanten uit Oosterbeek of Doorwerth.