Over mij

Even voorstellen:

Ik ben Anne Middelham, 31 jaar, geboren en getogen Oosterbeekse en jarenlang ervaring met honden. Waar menig meisje nog met barbies speelde, had ik op mijn tiende al mijn eigen hondenuitlaatservice waar ik, in ruil voor een lolly, menig buurthond socialiseerde en de basiscommando’s aanleerde. Ik ben na mijn opleiding als sociaal pedagogisch hulpverlener jaren werkzaam geweest in een psychiatrisch ziekenhuis en jeugdinstellingen. Dit heb ik met heel veel plezier gedaan, maar in 2013 was het toch tijd om te kiezen voor mijn passie: HONDEN!

Misschien kent u me al als hondengedragstherapeut, via Hulp4baasje.nl. Met Hulp voor baasje bied ik privéhondentraining voor een ieder die liever niet met tegenzin elke vrije zaterdag opoffert om met rubberen kaplaarzen in een weiland te staan. Maar ook voor diegene die in een gewone cursus de fit met de dagelijkse praktijk mist.

MSF20160229-4204

 

Tijdens de trainingen leer ik mijn cliënten dat het cruciaal voor een hond is om genoeg lichaamsbeweging te krijgen en zo zijn energie op een positieve manier te uiten. Een hond die te weinig beweegt kropt zijn frustratie op met alle problemen van dien! Daarnaast is wandelen in een roedel ook uiterst natuurlijk en leerzaam. Regelmatig zijn honden van hun soortgenoten vervreemd en door middel van groepswandelingen kan ik de hond dan helpen weer hond te worden!

Vandaar ook dat ik vanaf december 2014 mijn diensten uitbreid met een hondenuitlaatservice in regio Oosterbeek, Doorwerth, Renkum! Met deze service bied ik elke hond net een beetje meer vanuit mijn achtergrond als hondengedragstherapeut. Zo wordt er goed gekeken naar de samenstelling van de groep en is het, naast de standaard wandelingen, ook mogelijk om extra intensieve wandelingen in te zetten, zoals een behendigheidsparcour of fietstocht.

Bijzonder geschikt voor de honden van cliënten van Hulp4baasje! Lees hier meer over mijn werkwijze.

Verzekerd zijn van een groepswandeling op de door u gewenste dag? Neem alvast vrijblijvend contact op!

Wellicht tot snel,

Anne Middelham

06-16443724
info@oosterbeeksehondenuitlaatservice.nl