ALGEMENE VOORWAARDEN

Ik garandeer graag een veilige en vrolijke roedel waar u uw hond tijdens de wandelingen met een gerust hart lekker mee op pad kunt laten gaan. Daarom stel ik een aantal eisen aan honden die deelnemen. In een persoonlijke kennismaking neem ik deze graag met u door.

In het kort kom het erop neer dat uw hond sociaal en niet agressief tegen mensen of andere honden is, tijdig is voorzien van inentingen en enkele basiscommando’s kent zoals ‘hier’ en ‘blijf’. Beheerst uw hond deze nog niet, maar wilt u toch graag gebruik maken van de uitlaatservice? Dan kan ik uw hond een spoedclinic basiscommando’s geven. Zie hiervoor de sectie training of neem even contact op voor meer informatie.

Verder is van belang dat u zich realiseert dat u als eigenaar zijnde altijd wettelijk aansprakelijk bent voor uw hond. Daarom is een WA-verzekering waarbij uw hond is meeverzekerd tevens een voorwaarde om mee te gaan met de groep.

Wandelkaarten kunnen niet doorverkocht of geruild worden met derden. Bij overlijden hond wordt het openstaande bedrag terug gestort en/of verrekend door de Oosterbeeksehondenuitlaatservice. Bij verhuizing van hond worden er twee wandelingen doorberekend, ivm niet opgevulde plek in de groep. Mocht dit tenminste twee weken van te voren kenbaar worden gemaakt zullen er geen wandelingen doorberekend worden.

Klik HIER voor de volledige versie van de algemene voorwaarden van de Oosterbeekse Hondenuitlaatservice.